Deelnemers vertellen

Wat vinden mensen van Yogalessen Weert?

Iedere woensdag ben ik weer blij dat ik naar de Yogales kan.
De lessen van Monique helpen we om met aandacht te leven. Iedere keer opnieuw wordt ik op een zachte manier herinnerd aan wat ik voel, hoe ik me voel en welke betekenis deze gevoelens voor mij hebben. Dank je wel Monique voor je kundige begeleiding.

Nou, echt wel

Ben begonnen met yin yoga in de eerste plaats om een soepeler lichaam te houden/krijgen.
Mijn eerste gedachte was, wat kan een yin les nou voor mij betekenen? Minuten liggen in een dezelfde houding! Zet dat wel zoden aan de dijk?
Nou, echt wel. Na een les van Monique, die een prettige stem heeft, goed uitlegt en verschillende opties geeft voor wat jouw lichaam kan, verheug ik me op woensdagmiddag al op de woensdagavond.
Lichaam en geest in balans 🙏🏽

Souplesse en controle

Mijn hele leven zwaar werk gedaan waarmee al mijn spieren en bindweefsel hard en stijf zijn geworden. Nu na een recent ongeval was het nog erger. Dankzij de lessen van Monique krijg ik steeds meer souplesse in mijn lijf en door de ademhalingsoefeningen heb ik zelfs mijn hartritmestoornissen onder controle.
Lekker zo door gaan Monique, dan kan ik nog meer van je leren. Voor nu bedankt.

Jarenlange ervaring

ik vind de yin yoga , sfeervol en als resultaat niet alleen ontspannend op fysiek, mentaal en emotioneel niveau maar je krijgt ook meer ruimte in je bewegingsapparaat door de aanpak van het bindweefsel. Heel apart!!
Ik verbaas me er telkens over hoe bepaalde oefeningen
in een toch heterogene groep door de verschillende opties voor iedereen te doen zijn.
Dat doe je niet zomaar, daar zit jarenlange ervaring achter!!
Chapeau

Volmondig JA!

Kom al een altijd jaren naar volle tevredenheid naar de yoga lessen. Monique geeft haar yoga lessen met veel en enthousiasme en kundigheid. Vaak is het alsof de les net is wat je op dat moment nodig hebt. Met name in de COVID tijd heeft ze er voor gezorgd dat zolang het mocht er lessen op locatie werden verzorgd. Dat was voor mij zeer welkom. Ook online is ze doorgegaan om iedereen die behoefte had aan een yogales deze kans te bieden. Op de vraag of ik Monique zou aanbevelen aan mijn vrienden zeg ik volmondig JA.
Namasté

Fantastische les

Alweer een fantastische les vandaag: de houdingen, de muziek, de stem van Monique, de sfeer, de warme studio…alles klopt.

Zelfs in mijn slaap

Ik werd ’s nachts wakker met pijn in mijn linkerheup. Mijn 1ste reactie was om van houding te veranderen, maar toen dacht ik aan de yin yogalessen: ontspan de spieren en geef het bindweefsel de ruimte. Er plopte iets in mijn heup en toen was de pijn weg. Bij de volgende yogales merkte ik dat ik hierdoor veel verder in de houdingen kwam. Dankjewel Monique, voor je wijsheid en rust waardoor ik die ook steeds meer zelf leer te vinden (zelfs in mijn slaap).

Sjieke yoga

Wauw ! Dit is echt sjieke yoga die jij geeft. Zo fijn. Top !

Yoga

Vandaag weer een heerlijke yogales van Monique gehad. Ik ben altijd de hele dag nog super ontspannen. Zo fijn….!

Ze vertelde dat ze zaterdag 25 mei a.s. yogalessen gaat geven op de Libelle Zomerweek op het strand. En laat ik nou net met mijn dochter in de planning hebben om daar ook naar toe te gaan. Hoe leuk is dat ? We kijken er naar uit.